woensdag 24 augustus 2016

Onze heerlijk rommelige winkel

Wij hebben een heerlijk rommelige winkel. Zo leuk als klanten dat zeggen, want wij houden van rommelig. Een snuisterwinkel zegt de klant ook wel eens. Ook daar zijn wij het roerend mee eens, want wat is nou leuker dan lekker de tijd te nemen om te snuisteren en te snuffelen tussen mooie spulletjes? Je verliezen in het moment. Geen haast. Tijd bestaat niet.
We hebben dan ook van alles. De mooie houten naaidoos van je oma, prachtige foto's van Groningen-stad uit 1920-1930, een rekje kleding en authentieke badpakken uit de jaren '60, een jolige poster van deurformaat met onderbroekenlol, mooi aardewerk van oa Tichelaar Makkum of Delft, transistorradio's uit de jaren '60 (geweest van een heuse verzamelaar), een ruime bak met leuke elpees en singeltjes uit de jaren '60/'70/en '80.
Wat nieuw is in de winkel, zijn de prachtige schilderijen van Tatyana Murova. We hebben er in ieder geval zes, waarvan er drie in de kleine etalage hangen. De schilderes komt oorspronkelijk uit de Oekraine en schildert met veel stijl en kleur. Klanten worden vrolijk van haar werk. Ik ook. We hebben niet alleen haar schilderijen, maar ook muismatjes en magneten. En ook een doosje met verschillende ansichtkaarten van haar werk.

We hebben een steeds wisselende kollektie leuke spulletjes uit vroeger tijden. De etalages wisselen steeds van leuk materiaal, maar de winkel ook. Zie je iets leuks, neem dan kontakt met ons op, of kijk in onze webwinkel:

http://www.bouwman-curiosa.nl/

We zijn open elke vrijdag en zaterdag van 11:00-17:00. Tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten