maandag 29 augustus 2016

Boulevard of Broken Dreams 2016


Een mooie zonnige avond met een prachtig oranje zonsondergang voorspelt vaak niet veel goeds. Immers: avondrood, water in de sloot. Hoe prachtig het gezicht ook. En ach, je denkt al snel dat het allemaal wel mee zal vallen. Zeker met een mooie avond bij Noorderzon in het verschiet. Er was een leuke band, en na een heerlijke dag in de zaak hadden we er echt zin in.

Samen met een gezellige club vrienden, bijkletsen en een biertje erbij. Het Noorderplantsoen is uitermate geschikt voor dit leuke festival. Het was niet echt heel druk, dat viel wel mee. In de stad werd Bommen Berend gevierd met ook daar en leuk programma, daar bleven veel mensen waarschijnlijk hangen.
volksvermakengroningen.nl


Op een gegeven moment begon het wat te spatten. Ach, het zal wel weer overgaan of meevallen hoop je dan, want het is zo gezellig en gemoedelijk. Je wilt immers nog niet naar huis. Moeder Natuur dacht er helaas anders over. Wat begon als een paar sputters, ontaarde in een beste bui die niet meer ophield! Mensen gingen schuilen of rennend naar huis. Buitenactiviteiten werden afgelast en de regen viel met bakken uit de hemel. Er was geen houden meer aan. Ook wij dropen af en kwamen als verzopen katten thuis.

Volgend jaar een herkansing. Ik kijk er nu al naar uit:
Sunny Boulevard of Noorderzon dreams 2017




Geen opmerkingen:

Een reactie posten