maandag 27 februari 2017

Het verhaal van onze Brigitte

Onze Brigitte,

Het hardst werkende teamgenoot van ons viertjes, bij Bouwman Curiosa. De jurken die wij verkopen, op vrijdag en zaterdag, laat zij de hele week zien. Dag en nacht staat zij (in dezelfde positie) in de etalage. 24/7. We doen het haar niet na.

Maar deze dame heeft een mooi verhaal. En met een beetje fantasie (daar hebben we soms wat teveel van), zelfs een eigen webshop. Ook siert ze de webshop van Bouwman Curiosa met een prachtige profielfoto.

Wij hadden voorheen de zaak in Bouwman Herenmodes. Later Bouwman Ondermode. Na dat hele avontuur kwam er een webshop met de naam Beau Bardot. Vintage. En dames accessoires. Ook van Bouwman.

De Beau, is dus eigenlijk de Bo van Bouwman, onze vorige winkel. De Bardot kwam van, nou ja, Brigitte dus! Dat stond voor het vintage gedeelte.

Je voelt hem vast al wel aankomen, er moest dus een Brigitte komen om ons team te versterken, zodat de beide webshops elkaar ook konden versterken. Het werd een behoorlijk gezoek; Lolita kwam voorbij, Marilyn, en ook Agnetha en Frida. Maar zij waren geen Brigitte en zouden dat ook nooit worden.

We vonden haar via het internet, zoals tegenwoordig heel normaal is, en ze wilde graag voor ons werken.

Onze Bri, zo mogen we haar noemen, staat symbool voor de beide winkels. De zaak van vroeger, Bouwman Herenmodes/ Ondermode, en de zaak van nu, Bouwman Curiosa. De webshop Beau Bardot dragen we aan haar op. Leuk he!

www.beaubardot.nl
www.bouwmancuriosa.nl

Bouwman Curiosa
Poelestr 38/1 Groningen
Open op vrijdag en zaterdag van 11:00 - 17:00
Of op afspraak.




dinsdag 21 februari 2017

Vintage rooktafel uit 1930



We hebben hem nog, onze mooie vintage rooktafel uit de jaren '30 voor in de herenkamer van destijds.

Nu voor slechts €40!





 Moet je je voorstellen, een Chesterfieldstoel, wat vrienden, een biljart tafel, en deze rooktafel. Waar natuurlijk prima een asbak op kan en in de openingen, dat zijn er maar liefst drie, flessen goede whisky. En vergeet de sigaren niet!


Hij heeft verlichting onder de glasplaat. De lamp is aanwezig, het vraagt alleen een kroonsteentje en een snoer met stekker.

Wie wil er nou geen herenkamer in huis?
Okee, in de Man's Cave van tegenwoordig kan hij ook prima tot zijn recht komen.

Ga je vrienden maar vast uitnodigen!

Bouwman Curiosa
Poelestr 38/1
9712 KB Groningen

Open op vr en za van 11:00 - 17:00
Of natuurlijk op afspraak!

www.bouwmancuriosa.nl